Om Nacka Villabyrå

Familjeföretaget Nacka Villabyrå firar 30 år

Vi är stolta över att ha fått förtroendet av våra kunder att sedan 1989 förmedla bostäder i Nacka kommun. Efter drygt 7 000 försäljningar och 40 000 visningar känner vi att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att tillhandahålla en förmedlingstjänst av största kvalitet.

Fortfarande är varje ny affär unik för oss. Varje kund har sin egen historia, sin egen upplevelse och sin egen dröm om framtiden. Det är en stor förmån för oss att få vara en del i denna långa resa. Varje resa är så speciell.

Vi kan Nacka, här bor vi, våra barn går i skolan här och är delaktiga i Nackas omfattande föreningsliv. Här har vi våra speciella oaser och mysiga smultronställen. Det är här livet händer.

Nacka Villabyrå arbetar engagerat och kvalitetsinriktat där vårt intresse för kundens bästa alltid står i fokus. Välutbildad kvalificerad personal som gör sitt yttersta i varje moment har resulterat i höga betyg från nöjda kunder, både säljare och köpare.

Vi har gedigen erfarenhet av försäljningar när det gäller bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus, tomter, ombildningar och fastigheter av olika slag och storlekar, nyproduktion samt projekteringar i smått och stort.

Katarina Westholm
Registrerad Fastighetsmäklare

Ibrahim Nasrullayev
Visningsvärd/assistent
Cayenne Westholm
Visningsvärd/assistent